VIDEO Un Master Chef medaliat cu aur, în echipa de consilieri a lui Constantin Toma

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, și-a depus luni după-amiază candidatura pentru un nou mandat, la Biroul Electoral Municipal. Alături de Toma au fost prezenți candidați la funcțiile de consilieri dar și viceprimarul Sorin Apostu.

După depunerea oficială a dosarelor de candidatură, Toma și-a prezentat noua garnitură de consilieri cu care speră să obțină mai multe mandate decât la alegerile din 2016.

Printre consilierii care apar pe listele electorale ale PSD se numără ingineri, farmaciști, două achiziții de la USR și PNL, dar și un master chef medaliat cu aur la mai multe concursuri internaționale.

Chef Cristi Dobre este un bucătar buzoian care s-a perfecționat în restaurante din Europa și care a fost cooptat de primarul în exercițiu, Constantin Toma, în echipa de campanie cu care PSD se va prezenta pe 27 septembrie, la alegerile locale din municipiul Buzău.

Alături de alți tineri veniți recent în filiala municipală a PSD, din rândurile USR și PNL, Chef Cristi Ice a fost trecut la pe lista de consilieri municipali care a fost depusă luni de Constantin Toma la Biroul Electoral Municipal.

„La fel ca și președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, am căutat să atragem tineri cu calificări înalte dar alături de echipa noastră. Acest aspect face parte din strategia PSD de promovare a valorilor, a oamenilor care au dovedit că pot face ceva în viață”, a declarat Constantin Toma.

Chef Cristi Dobre a câștigat mai multe medalii de aur, la probe individuale și pe echipe, în cadrul unor competiții gastronomice internationale. El a făcut parte din echipa națională a României, care a obținut medalia de aur la secțiunea destinată națiunilor în Serbia.