VIDEO Un incendiu de proporții a distrus o casă de la periferia Buzăului

#image_title

A fost panică marți după amiază într-un cartier de la periferia Buzăului, după ce acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări. Pompierii au luptat mai bine de 3 ore pentru lichidarea incendiului care risca să se extindă și la alte imobile.

Zeci de persoane, de pe strada Simila, din Cartierul Micro 14,  au dat imediat alarma și s-au mobilizat să scoată din casa incendiată mai multe butelii de aragaz care riscau să explodeze.

La fața locului au ajuns în scurt timp și trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autocisternă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, nu au existat persoane surprinse în interiorul locuinței afectate de incendiu.

Echipajele de pompieri au reușit să acționeze rapid pentru limitarea extinderii flăcărilor și la alte proprietăți din zonă.

La sosirea salvatorilor, incendiul se manifesta la acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați.

Pagubele sunt estimate la peste 30 de mii de lei, cauza exactă a incendiului urmând să fie stabilită de către specualiștii de la ISU Buzău.

 

Urmărește-ne pe Google News