VIDEO Un brăilean a fost rănit după coliziunea dintre un Chrysler și un cal. Animalul i-a apărut brusc în față

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane s-a produs în zorii zilei de luni pe DN 1B, Buzău-Ploiești, în dreptul localității Lipia. Un brăilean de 68 de ani a fost grav rănit după ce mașina pe care o conducea a lovit un cal ajuns pe carosabil.

În jurul orei 05.00, un autoturism Chrysler înmatriculat în județul Brăila, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 68 de ani, a acrosat un cal pe sensul de mers Merei către Buzău.

Bărbatul conducea liniștit către oraș în momentul în care, brusc, i-a apărut un cal în față. Conducătorul auto nu a mai avut nicio reacție, animalul de câteva sute de kilograme strivind pur și simplu bolidul din imagini.

După impact, calul a murit, acesta rămânând întins pe mijlocul șoselei. Conducătorul auto a fost descarcerat de un echipaj ISU și transportat la spital.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili condițiile producerii accidentului. Pe durata efectuării cercetărilor, circulația pe DN 1B, în zona accidentului, s-a desfășurat alternativ.