VIDEO Un bărbat a fost filmat în timp ce se plimba cu un berbec pe străzile Buzăului

Un buzoian a fost filmat în timp ce îl plimba prin oraș pe berbecul „Vasile”, despre care spune că este animalul său de companie. Scena i-a atras atenția unui activist buzoian, care a filmat totul și a urcat imaginile pe Youtube.

„Unii dintre noi au hobby-uri bizare deşi suntem în secolul 21”, a comentat cel care a filmat clipul și l-a postat pe contul Activistul Buzoian.

În clipul de peste 6 minute, se vede cum autorul filmulețului îl urmărește pe cel care plimbă neobișnuitul animal de companie, cu camera telefonului pornită, încercând să întrețină un dialog cu stăpânul berbecului.

”Unii ies cu câinele, eu ies cu berbecul”, a mărturisit la un moment dat bărbatul care a întors toate privirile prin apariția sa.

Activistul este de părere că plimbarea berbecului pe străzile orașului are și o componentă didactică, deoarece copiii aproape că nu mai știu cum arată o oaie, o capră sau un berbec. Postarea Activistului Buzoian a devenit virală, atrăgând multe reacții pe rețelele de socializare, multe fiind critice la adresa celui care a insistat cu înregistrarea.