VIDEO Trei persoane au fost rănite după ce un convoi de căruțe a fost spulberat de un BMW

Un accident soldat cu rănirea gravă a trei persoane a avut loc pe Dj 203D. Două căruțe au fost spulberate de un autoturism BMW, înmatriculat în străinătate. Căruțele erau pline cu cartofi și circulau din direcția Smeeni către Bradeanu, moment în care din sens opus a intrat în plin în ele autoturismul, la volanul căruia se afla o femeie.

Evenimentul rutier s-a produs în miez de noapte între localitățile Smeeni și Brădeanu, pe Dj 203D. Două căruțe au fost spulberate de autoturismul BMW înmatriculat în străinatate, la volanul căreia se afla o femeie. Impactul a fost atât de puternic, încât la doi metri au zburat sacii de cartofi cu tot cu oamenii care se aflau în atelaje.

În urma impactului, doi pasageri aflați în căruțe au fost răniți grav și preluați de echipaje de la ambulanță. Impactul cu căruțele i-a cauzat mari probleme și șoferiței, aceasta acuzând dureri puternice în zona pieptului. Toți trei au fost transportați la spitalul Județean Buzău.

În autoturism se afla și soțul șoferiței care a scăpat teafăr. El le-a spus polițiștilor că din sens opus au fost orbiți de un alt autoturism, iar căruțele nu erau semnalizate corespunzător cu lumini din față. În plus, spune pasagerul, convoiul de căruțe circula prea aproape de axul drumului, motiv pentru care conducătoarea auto nu a mai putut evita impactul. După ce a lovit convoiul de atelaje, autoturismul s-a oprit într-un șanț de pe marginea carosabilului.

Căruțașii, în schimb, spun că atelajele lor erau semnalizate cu lanterne însă ele s-au distrus în urma coliziunii. Mirarea lor este cum de ce a ajuns autoturismul pe sensul lor de mers.

Circulația auto între Smeeni și Brădeanu s-a desfășurat cu dificultate preț de o oră, pe timpul desfășurării cercetării polițiștilor, care urmează sa stabilească exact cauzele producerii evenimentului rutier. În cauză va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.