VIDEO Tragedie învăluită în mister: un tânăr din satul Maxenu, găsit mort într-o fântănă de lângă casă

Este anchetă de proporții în satul Maxenu, comuna Țintești, după ce un tânăr de 31 de ani și-a pierdut viața într-o fântână de lângă casa unde locuia. Criminaliștii buzoieni fac eforturi pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs tragedia.

Nenorocirea a avut loc duminică într-o gospodărie din localitatea Maxenu. Un bărbat de 31 de ani, care avea toată viața în față, a fost găsit mort chiar în făntâna din curtea casei.

Cel care a dat alarma a fost tatăl victimei, care susține că tânărul era băut și ar fi căzut în puț. La fața locului au venit anchetatorii, care au început cercetările.

„A venit băut din sat și s-a așezat lăngă fântână. La un moment dat am auzit ceva ca unzgomot și cred că nu și-a mai putut ține echilibrul și a căzut direct în puț. Când am ieșit eu din casă nu l-am mai vazut acolo, m-am speriat și am strigat la vecini după ajutor” a declarat Nicolae Spirache, tatăl victimei.

Cunoscuții bărbatului, care l-au văzut cu puțin timp înainte de tragedie susțin însă că acesta nu era băut. Mai mult decît atât, aceștia susțin că acesta nu avea vreun motiv să-și ia zilele.

„M-am întâlnit cu el și nu era beat.Avea vreun motiv să se arunce? Din câte știu eu nu! „a povestit un prieten al victimei.

Nimeni nu știe în acest moment dacă decesul misterios al tânărului a fost cauzat de o sinucidere, de un accident sau de o crimă comisă cu sânge rece.

Procurorii criminaliști iau în calcul toate variantele și continuă cercetările pentru a elucida misterul asupra morții bărbatului.

Urmărește-ne pe Google News