VIDEO Tomiță din clanul sportivilor, băgat în spital de clanul Pasăre. Războiul de stradă i-a îngrozit pe buzoieni

Un tânăr cunoscut în lumea interlopă ca făcând parte din clanul sportivilor a fost snopit în bătaie, luni după-amiază, pe Bulevardaul Unirii din Buzău.

Martorii șocați au declarat că au văzut cum patru persoane înarmate cu bâte au coborât dintr-o mașină și apoi s-au năpustit asupra rivalului din clanul sportivilor, cunoscut sub numele de Tomiță.

După ce a încasat o ploaie de lovituri, Tomiță s-a refugiat în barul “Garofita” de pe bulevardul Unirii, însă atacatorii l-au urmărit și l-au bătut până a leșinat.

Imediat după atac, cei patru agresori au fugit iar personalul barului a anunțat poliția.
Victima a fost preluată de ambulanță în stare de inconștiență și transportată la spitalul din Buzău, cu răni la cap, față și torace.
Medicii spun că rănitului este în stare stabilă.
Războiul între cele două clanuri rivale s-a reluat, după atacul de duminică noaptea produs într-o cameră de hotel din Mărăcineni.
Un tânăr de 24 de ani din clanul Pasăre, Gilbert, a fost agresat de Tomiță, fiind bătut cu sălbăticie cu un baston telescopic.
Rudele victimei au jurat răzbunare iar, luni după-amiază, și-au pus planul în aplicare.

Poliția a demarat o anchetă în urma producerii acestui incident grav. Aceștia iau în calcul ca agresorii să fie cunoștințe ale clanului Pasăre din alte județe.

Războiul dintre cele două clanuri a fost declanșat în urmă cu șase ani, după o bătaie generală izbucnită într-un bar din cartierul Dorobanți 2 din municipiul Buzău.

UPDATE ora 19.00

Medicii de la Spitalul Județean din Buzău au declarat că victima agresiunii prin lovire cu corpuri contondente, se află în afara oricărui pericol.Tomiță din clanul sportivilor a fost lovit repetat în zona capului de agresori dintr-un clan rival, însă starea sa de sănatate nu este gravă.