VIDEO Teroare în centrul Buzăului! Un tâlhar periculos a atacat trei tineri!

Efective impresionante de polițiști acționează la această oră în municipiul Buzău pentru prinderea unui tâlhar extrem de periculos care în urmă cu 1 oră a atacat trei tineri chiar în fața Hotelului Pietroasa din centrul orașului.


Cei trei tineri au fost atacați din senin de un bărbat în timp ce se plimbau pe Platoul Dacia din centrul municipiului.

Tâlharul i-a smuls unui băiat telefonul mobil din mână apoi i-a amenințat cu bătaia pe cei trei tineri. Victima tâlhăriei a sttigat după ajutor dar nimeni nu a intervenit.Speriați de agresorul furios cei trei tineri s-au refugiat în magazinul Germanos unde au sunat la poliție.

Oamenii legii au aflat că agresorul are o constituție robustă și că la momentul atacului era îmbrăcat sport cu pantaloni scurți iar pe cap purta o șapcă roșie.

La această oră polițiștii efectuează razii de amploare în gara CFR și.la cele două autogări precum și în sălile de jocuri din oraș.

Tâlhăria s-a produs într-o zonă intens circulată.

UPDATE: Un suspect, reținut de polițiști!

Biroul de presă al IPJ Buzău a comunicat că oamenii legii au reținut o persoană  de 22 de ani care ar corespunde cu descrierea tâlharului care i-a atacat pe cei trei tineri vineri seara în jurul orei 20.00 în centrul municipiului Buzău. „Suspectul a fost despistat în urma operațiunilor complexe desfășurate de către reprezentanți ai brigăzii de investigații criminale și patrule mixte, pe raza municipilui Buzău Tânărul identificat ar corespunde descrierii făcute de către victime. El l a.fostcondus pentru audieri la sediul poliției municipale” ne-a declarat Amalia Călugăru , purtător de cuvânt al I.P.J. Buzău.