VIDEO Tată și fiică, accidentați de autoturismul din care tocmai coborâseră

Atenție la staționările pe marginea drumurilor intens circulate, pe timp de ceață. Două persoane au ajuns la spital, în urma unui accident stupid. Au oprit autoturismul pe marginea drumului european E 85, aproape de Râmnicu Sărat, au coborât însă la scurt timp au fost lovite de propria mașină.

• Aceasta fusese izbită în spate de o autoutilitară.

Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 46 de ani din Teleorman, care se deplasa cu o autoutilitară dinspre Râmnicu Sărat către Buzău, a lovit în partea din spate un autoturism oprit pe marginea părții carosabile.

În urma impactului, autoturismul a ricoşat și a lovit două persoane care se aflau în fața mașinii. Victimele sunt conducătoarea autoturismului staționat, o femeie de 28 de ani, din Podgoria, şi un pasager de 61 ani, din Râmnicu Sărat, tatăl șoferiței.

Tânăra a tras pe dreapta pentru a verifica o defecțiune la mașină. La rândul său, șoferul autoutilitarei le-a spus polițiștilor că, din cauza ceții, a observat târziu autoturismul staționat și nu a mai putut evita impactul.

Cele două persoane au fost transportate la spital. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.