VIDEO Tânără fugită din carantină, depistată de jandarmi în cartierul Micro 14

De supărare că nu poate sta cu iubitul, o tânără de 20 de ani a fugit în noaptea de marți spre miercuri din spitalul de boli infecțioase din Buzău unde se afla în carantină pentru Covid-19. Poliția și jandarmeria au intrat în alertă la scurt timp după ce au aflat că pacienta a părăsit unitatea medicală.

  • Tânăra a fost depistată în cartierul Micro 14, unde locuiește iubitul său.

După revenirea din străinătate, fata fusese plasată în carantină în urmă cu patru zile la Spitalul de boli infecțioase din Buzău. Prietenul acesteia nu putea să o viziteze iar tânăra nu a mai rezistat de dorul iubitului să stea singură la izolare.

Fata se afla la domiciliul iubitului ei când a fost contactată de jandarmi. Cei doi au aflat că trebuie să părăsească urgent apartamentul și să aștepte autoritățile sanitare în fața blocului.

”Am plecat pentru că nu am nimic, domnule. Am făcut teste. Dar eu o să plec iar acuma”, declară tânăra sosită zilele trecute din Elveția.

Cei doi amorezi iresponsabili au fost luați cu o mașină specială de la Pompieri și plasați în carantină, sub pază, unde vor petrece departe de ochii lumiii următoarele 14 zile. Buzoianca va fi sancționată pentru pentru nerespectarea normelor de carantină sau izolare.