VIDEO Tânăr de aproximativ 30 de ani, spânzurat de podul de la Mărăcineni

Podul de la Mărăcineni, din județul Buzău, și-a căpătat o faimă groaznică în ultima perioadă. La o lună după sinuciderea prin spânzurare a unui afacerist austriac o tragedie parcă trasă la indigo a avut loc marți dimineață. Trupul unui tânăr de aproximativ 30 de ani a fost găsit suspendat de grinzile metalice iar pentru eliberarea lui din ștreang pompierii s-au chinuit minute în șir.

Un apel efectuat în zorii zilei la 112 a anunțat că trupul unui bărbat atârna la aproximativ doi metri sub podul metalic de la Mărăcineni. Un echipaj de la ISU a sosit imediat pentru coborârea cadavrului, iar la scurt timp au ajuns și criminaliștii.

Chiar dacă au trecut mai multe ore de la macabra descoperire, anchetatorii nu l-au identificat încă pe tânărul care atârna în ștreang. Acesta nu a lăsat un bilet de adio și nici nu avea asupra sa vreun document de identitate. Se știe doar că are în jur de 30 de ani, era îmbrăcat bine și purta ochelari de vedere.

Oamenii legii trebuie să stabilească acum cine este tânărul decedat și să facă lumină în acest caz bizar, tras parcă la indigo după sinuciderea de luna trecută a omului de afaceri austriac Rudolf Heinz.

Acesta era căsătorit de câteva luni cu o româncă mult mai tânără decât el și se pare că motivul sinuciderii ar fi fost neînțelegerile din familie.