VIDEO Tânăr ”apt de muncă”, surprins în timp ce fura marfă dintr-un mall

”Tanar apt de munca surprins la furat”, este mesajul care însoțește un filmuleț postat de o buzoiancă pe pagina sa de Facebook, care surprinde o infracțiune săvârșită de un bărbat, în cursul dimineții de miercuri. Acesta a furat un rucsac în valoare de 70 de lei dintr-un stand de suveniruri și cadouri, aflat la intrare în Galleria Mall.

Incidentul s-a produs la ora 7.30, când în mall erau deschise doar sala de jocuri de la etaj și birourile Serviciului de Evidență.

Aura Dinu, proprietara magazinului, a publicat înregistrarea efectuată cu o cameră ascunsă printre obiectele expuse la vânzare, cu scopul de a-l identifica pe făptaș. Nu valoarea contează atât de mult, spune păgubita, cât gestul incalificabil al unui tânăr căruia nimic nu-i trăda intențiile.

Pe înregistrare se vede cum tânărul se apropie de stand dinspre scările rulante, se oprește, ia rucsacul din suport, apoi se îndreaptă spre ieșire.

Autoarea postării a primit deja numeroase informații despre hoț, detalii pe care intenționează să le furnizeze poliției, joi dimineață, când va depune plângere. Se pare că autorul, un tânăr din Buzău, se ocupă cu furturi, de valoare mică, astfel încât să nu riște pedepse penale.