VIDEO Sute de mii de lalele vor schimba aspectul Buzăului. Vor decora aleile, parcurile şi intrările în oraş

Asfaltările străzilor Pogonele, Bazalt şi Al. Marghiloman sunt doar o parte dintre măsurile menite să schimbe Buzăul din punct de vedere al peisagisticii. În tot orașul vor fi plantaâi peste 900.000 de bulbi de lalele şi de alte plante bulboase. Plantele vor înflori la primăvară în ronduri, pe alei, în parcuri şi la intrările în oraş.

Săptămâna aceasta va avea loc şi şedinţa extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Buzău în care se va supune aprobării proiectul de hotărâre privind eliminarea preţului apei meteorice pentru cetăţenii buzoieni şi reducerea cu 30% pentru persoane juridice.

„Am inceput sa iubesc Buzaul!”

Aseara, cand se apropia de inchidere targul „Toamna buzoiana”, o familie a venit sa ma felicite pentru actiunile la vedere privind schimbarile din oras, spunandu-mi: „Am inceput sa iubim Buzaul!”

Sunt cele mai importante si frumoase cuvinte care mi-au fost adresate in ultimile 15 luni de cand sunt primar!

Au fost si sunt obstacole, am avut indoieli, am facut si greseli, dar sunt convins ca munca fara preget in directia corecta duce la rezultate bune!

In rest, in filmul de astazi vorbesc despre lucruri normale: asfaltari, amenajari peisagistice, reducerea pretului la apa meteorica.

O saptamana minunata va doresc!, a transmis primarul Constantin Toma.