VIDEO Se asfaltează de zor în incinta celei mai titrate școli din Buzău

Societatea Urbis Serv SRL derulează în această săptămână o amplă campaniei de asfaltare a terenului de sport din incinta Școliii gimnaziale numărul 11 din municipiul Buzău. Covorul asfaltic va pregăti terenul de sport pentru un alt upgrade , întrucât va fi dotat în curând și cu un gazon sintetic.


Utilajele societății Urbis.lucreaźă de zor în incinta școlii numărul 11 după ce Primăria Buzău a hotărât reabilitarea terenului de sport și a intrării elevilor.

Asfaltarea se lasă așteptată de mai bine de 25 de ani, terenul de sport și aleile fiind până acum într-un stadiu avansat de degradare.

Specialiștii societății sunt optimiști și spun că până luni, toată incinta școlară va căpăta un alt aspect.

Bucuria cadrelor didactice este maximă, întrucât după asfaltare, terenul de sport va fi pregătit și pentru montarea unui gazon sintetic pentru desfășurarea în condiții optime a orelor de sport și a competițiilor interșcolare. „Aveam nevoie urgentă de această asfaltare întrucât terenul de sport era plin de gropi și era foarte riscant să mai desfășurăm aici orele de sport. Oricând se puteau produce accidente grave în răndul elevilor din cauza denivelărilor și a gropilor din asfalt. Vreau să mulțumesc încă odată primăriei pentru că a dat curs solicitării noastre”ne-a declarat Directorul Școlii numărul 11, Poterașu Aurelian.

Școala numărul 11 din Buzău a primit în vara aceasta o atenție deosebită din partea autorităților locale, după modernizarea sălii de sport și amenajarea grupurilor sanitare și dotarea la standarde europene a cabinetelor medicale.

Școala numărul 11 din Buzău atrage anual peste 1600 de elevi, fiind cea mai căutată instituție de învățământ gimnazial din municipiu.