VIDEO Scene halucinante! Sindicaliștii B.N.S., în luptă cu “Dorel”, „spărgătorul de grevă”!

Scene rupte dintr-un film de comedie cu actori amatori s-au petrecut astăzi după amiază în fața Prefecturii din Buzău.  Câțiva membri ai filialei Blocului Național Sindical au încercat să facă front comun cu colegii din țară, care cer Guvernului renunţarea la măsura de transfer a contribuţiilor sociale integral în sarcina salariaţilor. Deși n-au reușit să adune decât 10 colegi dispuși să protesteze, în momentul în care au văzut că sunt filmați, sindicaliștii, au ajuns să-l acuze pe  tractoristul “Dorel” că le-ar fi dat peste cap protestul.

Încă de la începtul protestului sindicaliștii buzoieni au pornit cu stângul. Stația de amplificare nu voia să pornească nici în ruptul capului iar  faptul că doar 10 colegi au ieșit în stradă le-a întins nervii la maxim protestatarilor .

Disperați ca au ieșit prea puțini lîn stradă ,sindicaliștii buzoieni au încercat să se fotografieze cu un grup nuneroși de tineri, care trecea întâmplător prin zonă.

Pentru că nu le-a ieșit trrucajul, protestatariii și-au vărsat oful pe „Dorel” care încă de dimineață efectua lucrări edilitare în zonă programate în urmă cu câteva zile.

Deși de obicei, maestrul „Dorel” este acuzat că sparge țevi, de această dată a fost acuzat că „sparge greve”.

Șoferul de pe buldozer a fost arătat cu degetul cum că bruiază intenționat protestul cu zgomotele tractorului care săpa cu cupa brazde în pământ.

Protestatariii n-au stat pe gânduri și l-au pârât pe sărmanul “Dorel “ la jandarmii care se aflau în fața Prefecturii. Nici m[car oamenii legii n-au reușit să-i lămurească pe sindicaliști că nu sunt victimele unui sabotajpus la cale de Guvern.

Sărmanul  „Dorel” era plătit cu ora și habar n-avea că a ajuns subiect de dispută fiind acuzat că este spărgător de grevă.

În cele din urmă protestatarii au prezentat doleanțele Prefectului de Buzău precizând în mod special că au fost deranjați de neastâmpăratul Dorel.