VIDEO Reacția uluitoare a unui copil sărman atunci când îl vede pe Moș Crăciun

Cadourile strânse de Asociația Culturală Club 99 în urma unei campanii umanitare au ajuns la peste 120 de copii din familii sărmane din mai multe localități. O mamă cu mulți copii, din Buzău, sunt pentru al cincilea an consecutiv beneficiari ai campaniei de sărbători. Un clip postat de organizatorii acțiunii caritabile surprinde, sugestiv, explozia de entuziasm a unuia dintre copii în momentul sosirii lui Moș Crăciun.

O lună de zile a durat campania online Charity by 99, pentru strângerea de fonduri și cadouri destinate unui număr de 120 de copii din familii defavorizate din Buzău, Mogoșoaia și București

În același scop, pe 12 decembrie, au urcat pe scena de la Club 99 pentru un show de stand up comedy: Bobonete, Teo, Natanticu, Raul Gheba, Alex Mocanu și Andrei Ciobanu. Sumele strânse din bilete și licitație au fost puse în pușculița campaniei.

Cei care au dat curs apelului umanitar au avut posibilitatea de a dona bani într-un cont sau de a trimite pachete cu haine, dulciuri și jucării noi, la sediul asociației de unde, în cursul zilei de joi, au fost preluate de Moș Crăciun și distribuite celor cărora le-au fost destinate.

Printre beneficiarii acțiunii este și o familie cu mulți copii, din județul Buzău, care se află de mulți ani în atenția Asociației Club 99. Un clip postat de organizatorii acțiunii caritabile surprinde reacția de maximă bucurie a unei fetițe atunci când îl vede pe Moș Crăciun.