VIDEO Primarul din Beceni acuză că a fost victima unei agresiuni cu tentă politică. A ajuns la spital pentru o evaluare

Primarul comunei Beceni (PNL) Adrian Burlacu, îl acuză pe fostul primar, Laurențiu Constantin (PSD), în prezent viceprimar, și pe consilierul acestuia, Dragoș Bobocel, că l-au  bătut în restaurantul de lângă primărie, cu pumnii și picioarele. Edilul a ajuns miercuri seară la Urgențele Spitalului Județean Buzău cu răni la nivelul feței.

Victima a ajuns la UPU Buzău cu răni la nivelul feţei. ”Are nasul spart, buza umflată, cămaşa plină de sânge”, spun cunoscuţii primarului.

Potrivit poliţiei, în jurul orei 20.00 s-a primit un apel la 112 din Beceni, din partea unui bărbat în vârstă de 40 de ani, care a declarat că a fost bătut de un un localnic de 51 de ani, în restaurantul acestuia din urmă.

La faţa locului a fost trimisă şi o ambulanţă, pentru a prelua victima agresiunii şi a o transporta la spital pentru evaluare.

”La Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău s-a prezentat un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Beceni, victima unei agresiuni. La o primă evaluare medicală, acesta a suferit un traumatism cranio cerebral si un traumatism abdominal. Bărbatul este stabil, conștient, în curs de investigații”, spun reprezentanții SAJ Buzău.