VIDEO Prima seară de distracție la Sărata Monteoru cu INNA și The Motans. Petrecerea s-a încheiat cu un superb foc de artificii

Peste 5000 de turiști au participat vineri după amiază la o mega petrecere organizată de Consiliul Județean Buzău în stațiunea Sărata Monteoru. Festivalul „Buzău Fest” a fost programat în perioada 2-5 iunie, după o pauză de doi ani cauzată de pandemia Covid-19.

Buzoienii și turiștii veniți din toată țara au populat vineri seara stațiunea Sărata Monteoru până la refuz.

Insă distracția a fost garantată chiar din prima seară a Festivalului Buzău Fest, comcertele susținute de INNA și trupa The Motans fiind aplaudate de miile de spectatori.

Mititetii și bucatele tradiționale udate din belșug cu bere au deschis apetitul vizitatorilor pentru dans.

Prima zi a Festivalului Buzău Fest s-a terminat cu un grandios foc de artificii.

Distracția va continua și sămbătă cu „Zdob și Zdub” și Orchestra de muzică populară „Frații Advahov” din Republica Moldova.

Tot în perioada 2-5 iunie, va avea loc și o paradă a portului popular, dar și degustări de produse tradiționale buzoiene și de vin moldovenesc.

Consiliul Judeţean Buzău a pus la dispoziţia tutiștilor autobuze supraetajate pentru a asigura prezența la festival a celor care nu dispun de maşini personale.

Acestea efectuează curse regulate gratuite, începând cu ora 11.00, din oră în oră, între municipiul Buzău şi staţiunea Sărata Monteoru.

Urmărește-ne pe Google News