VIDEO Poveste de groază la Vadu Pașii. Ceva o putea salva pe fetița accidentată mortal pe zebră

Destinul a fost crud cu fetița de 10 ani accidentată mortal duminică seara, în satul Focșânei,comuna Vadu Pașii.Doar câteva secunde au făcut diferența între viață și moarte în cazul tragicului accident produs pe trecerea de pietoni.

Martorii care au văzut nenorocirea produsă pe zebra blestemată, au povestit îngroziți că fetița de doar 10 ani din Focșenei, ar fi scăpat cu viață, dacă nu s-ar fi întors la magazin să-și schimbe sucul abia cumpărat .

Înainte de a se îndrepta spre” zebra blestemată”  copilul  și-a dat seama că a greșit sortimentul sucului și s-a întors din drum.”Am întrebat-o ce face, se duce din nou să cumpere ceva dar ea mi-a zis că a greșit sortimentul și vrea să schimbe sucul. Dacă pleca de prima dată, sigur ar fi scăpat de accident dar cred că așa i-a fost sortit” ne-a declarat o femeie,care a văzut tot filmul.nenorocirii.

Fetița de 10 ani a fost accidentată mortal duminică în satul Focșenei, chiar pe trecerea de pietoni de o mașină condusă cu viteză de un șofer din Smeeni.

Deși fetița a fost tranaportată la spital, rănile i-au fost prea grave ca să mai poate fi salvată.

Sătenii sunt revoltați acum de tragediile produse de-a lungul timpului în această zonă.

Ei cer poliției să solicite amplasarea de limitatoare de viteză pe carosabil dar să și înăsprească controalele radar în zonă, întrucăt șoferii circulă cu viteză excesivă.