VIDEO Polițiștii locali le-au aplicat șoferilor indisciplinați amenzi de aproape 28.000 de lei

Dacă îți lași mașina la voia întâmplării, în locuri interzise, riști amenzi usturătoare! Au pățit-o, în acest weekend, aproape o sută de șoferi din Buzău care au încălcat legea. Tot în weekend, polițiștii locali din Buzău au identificat nouă mașini abandonate de proprietari în parcări sau pe marginea drumului.

Nici in zilele de weekend nu este deloc o idee bună să îți lași mașina în locuri unde indicatorele rutiere interzic oprirea sau staționarea. Au constatat-o zilele trecute, pe pielea lor, aproape 100 de șoferi din Buzău care au parcat ilegal pe arterele orașului și au fost amendați.

Unii dintre șoferii sancționați au contestat însă decizia oamenilor legii. Ei acuză că Primăria Buzău ar trebui să asigure cât mai multe locuri de parcare și abia după aceea sa aplice amenzi.

Tot în weekend, în urma verificărilor, Poliția Locală a depistat și identificat nouă autoturisme abandonate pe domeniul public. Buzoienii care dețin mașini abandonate și refuză să se conformeze somaţiei poliţiştilor locali, în termen de 5 zile, vor primi amenzi usturătoare.