VIDEO Polițiștii buzoieni, spaima vedetelor vitezomane! L-au lăsat pieton și pe Liviu Vârciu!

Liviu Vârciu a rămas fără permis la Buzău, după ce a fost înregistrat de aparatele radar cu 107 Km/h, în localitate. Vedeta s-a ales cu o amendă consistentă dar și cu permisul suspendat pentru 90 de zile.

Contravenția s-a produs pe Drumul European, în localitatea Poșta Câlnău, unde limita de viteză este de 50 km/h.

Polițiştii rutieri din Buzău i-au reținut permisul de conducere lui Vârciu în timp ce acesta filma pentru canalul său de YouTube.

În imagini se vede că acesta este surprins că se afla în localitate, spunând că era convins că limita de viteză era de 70 kilometri pe oră.

„Ce-am făcut?”, l-a întrebat Liviu Vârciu pe polițistul care l-a oprit în trafic. ”Ați fost înregistrat cu aparatul radar cu 107 km la oră în localitate. Asta înseamnă că măsura de reținere a permisului (..) plecați cu o dovadă de 15 zile și cu o perioadă de suspendare de 90”, i-a explicat polițistul de la Rutieră lui Liviu Vârciu.

”Tre să dau examen?”, a cerut lămuriri vedeta de la Antena 1. ”Se dă examenul, da, 13 din 15 întrebări, ulterior beneficiați de reducere la 30 de zile, după ce promovați examenul”, a detaliat polițistul.

Poliţiştii buzoieni de la Rutieră sunt cunoscuţi ca fiind unii dintre cei mai intransigenţi. În ultimii ani, ei au lăsat fără permis mai multe vedete care s-au luat la întrecere cu legislaţia rutieră.

În 2011, oliţiştii buzoieni i-au săltat permisul Andreei Mantea, după ce au prins-o conducând cu viteză foarte mare pe Drumul European E 85, lângă localitatea Racoviţeni.

Şoferiţa se afla la volanul unui BMW X5 şi a trecut cu 154 de kilometri pe oră prin dreptul radarului amplasat la ieşirea din localitate. Pentru că a circulat cu viteză peste limita admisă, a rămas fără permis pentru trei luni.

În august 2005, un agent de la Serviciul Politiei Rutiere Buzău a amendat-o cu un milion de lei pe fiica preşedintelui Traian Băsescu şi i-a suspendat acesteia carnetul de conducere pentru o perioadă de trei luni, fiindcă a rulat cu 110 km pe oră. Ioana Băsescu mergea spre o localitate din Moldova, pentru a duce ajutoare unor sinistraţi.

Tot în 2005, vedeta de atunci a Antenei 1, Andrei Zaharescu, a rămas fără permis după ce a fost înregistrat de radar în dreptul localităţii Limpeziş circulând la volanul Citroen-ului său, cu viteza de 118 km pe oră.

La sfârşitul lunii aprilie 2007, intrepreta Luminiţa Anghel s-a ales cu permisul suspendat şi amendă, după ce a fost surprinsă pe drumurile din judeţul Buzău circulând cu o viteză de 155 de kilometri pe oră.

Pe lista vedetelor care au rămas fără permis de conducere în judeţul Buzău se numără şi Pepe, care, în mai 2007, a fost detectat de radar conducând cu 115 kilometri pe oră. Artistul a fost depistat pe E85, în localiatatea Oreavu, la numai câteva zile după colega sa de breaslă, Luminiţa Anghel.