VIDEO Percheziții la Verneşti şi Valea Râmnicului la mai multe persoane bănuite de proxenetism

În urma a cinci percheziții efectuate vineri, în judeţul Buzău, poliţiştii de investigaţii criminale au reținut pentru 24 de ore un buzoian care ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către trei femei. Descinderile au avut loc pe raza municipiului Buzău şi localităţilor Verneşti şi Valea Râmnicului la mai multe persoane bănuite de proxenetism.

În urma documentării activităţii infracţionale a unui tânăr, de 23 de ani, din Scutelnici şi a unui buzoian de 30 de ani, a reieșit că, în perioada februarie – septembrie 2020, au înlesnit practicarea prostituţiei de către trei femei cu vârste cuprinse între 28 şi 35 de ani pe raza municipiului Buzău.

În urma percheziţiilor efectuate, ieri, polițiștii au ridicat bani și mai multe medii de stocare. De asemenea, la sediul Poliției au fost conduse pentru audieri 5 persoane.

În cazul buzoianului de 30 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, cu propunere de arestare preventivă.