VIDEO Pensionarii din Micro 14, terorizați de găștile de cartier: pe vecinul l-au „gazat” în lift, cu spray lacrimogen !

Un pensionar din cartierul Micro 14 a trecut prin clipe de coșmar în cabina unui lift. Bărbatul a fost pe punctul de a se sufoca după ce cățiva membri ai unei găști au pulverizat spray iritant și apoi i-au blocat ușa. Doar o minune a făcut ca bătrânul să scape nevătămat.

Incidentul s-a petrecut zilele trecute, imediat după lăsarea întunericului.

Bărbatul a fost pândit de membrii unei găști care își face veacul în blocul 41, chiar în centrul cartierului Micro 14.

Scandalagii l-au atacat pe bătrăn cu spray iritant în momentul în care aacesta a urcat în lift.

Pensionarul povestește că după atac abia a reușit să ajungă acasă.”Nu apucasem să apăs butonul la lift, cănd s-a deschis ușa și mi-au dat cu spray. Am crezut că nu mai scap, nu mai pueam respira după ce au pulverizat gaz iritant.Apoi mi-au trântit ușa în nas și nu mai știu ce s-a întămplat. Am fost dus pe brațe acasă de vecini.”povestește victima.

Vecinii sunt revoltați de ce se întâmplă în imobil și spun că nu mai au speranțe să fie apărați de cineva.”Acest domn putea să moară în urma acestui atac.De frica acestor derbedei,toți se tem și nu mai spun nimic”. se plânge o altă locatară.

De frica șmecherilor de cartier, bătrânul nu a mai depus plângere la poliție.”Ce rost avea să depună plângere? Și-așa nu le face nimeni nimic! Au ajuns să-ți râdă în nas și să te amenințe cu tot felul, iar noi ne-am.obișnuit. Mie mi-au furat brăduții din fața geamului și în loc să- i caute, polițiștii au facut misto de noi și au zis că îi vor prinde când o să le.aducem imagini de pe camere.” povestește un alt vecin, care s-a confruntat și el și el cu toanele băieților de Micro 14.

Președintele Asociației de Proprietari, spune că locatarii sunt terorizați de golanii scăpați de sub control, incidentele de acest gen devenind o rutină.” Săptămâna aceasta ne-au spart geamul de la intrare pentru că nu aveau cartelă la interfon, să intre în bloc să stea la căldură ca să bea și să fumeze. Dacă am chemat poliția ne-au spus că nu este treaba lor ci a primăriei și să facem bine să nu-i mai deranjăm! Am ajuns să ne fie frică să mai ieșim și din apartamente.” ne-a declarat Gheorghe Bălăsoiu, Președintele Asociației de Proprietari.