VIDEO Penny Market Micro 14, pregătit pentru marea deschidere din 30 septembrie

Noul hypermarket Penny din cartierul Micro 14 este pregătit pentru marea deschidere din 30 septembrie, de la ora 7 dimineața.

Muncitorii angrenați în acest proiect, au lucrat și în week-end-ul trecut pentru finalizarea ultimelor aranjamente interioare.

Mai mult parcarea a rămas deja fără gardul de protecție, fiind împrejmuită doar cu o bandă de plastic.

Marți au fost montate și ultimele panouri luminoase iar marfa a fost aranjată pe rafturi, semn că super-magazinul este pregătit să funcționeze la capacitate maximă.

Deși conducerea lanțului de hypermarketuri Penny nu a anunțat lansarea unor produse promoționale, clienții se așteaptă ca astfel de oferte să apară inerent în galantare, la fel cum s-a procedat și la alte inaugurări.

Pensionarii din cartierul Micro 14 ne-au mărturisit că se așteaptă ca în ziua deschiderii, să apară oferte tentante la ulei, cafea, ceaune de fontă, carne de porc sau la celebrele tigăi.

Hypermarketul Penny Micro 14 a fost amenajat într-o hală a fabricii de tricotaje ALCA Tricot, situată chiar în statia de autobuz de la Filatură.

Potrivit specialiștilor, retailerul de tip discount Penny, controlat de grupul german Rewe, ar fi investit în acest spațiu, câteva milioane de euro, fiind primul lant de hypermarketuri care ajunge în cartierul Micro 14.