VIDEO Pedofilul din Largu si-a violat fratele cu un pix. L-a supus la perversiuni timp de două luni

A fost batjocorit de propriul frate si acum este intr-un centru de primire in regim de urgenta in timp ce agresorul a ajuns in arest. O fapta cumplita care a tulburat linistea unei comunitati mici atrage atentia asupra abuzurilor din familiile destramate. Agresorul a trait pana la 22 de ani intr-un orfelinat dupa ce a fost abandonat de mama si s-a razbunat pe fratele care a beneficiat de caldura materna. Violatorul care a inregistrat oribila fapta cu un telefon ar putea sta in spatele gratiilor de la 5 pana la 12 ani.

Marius are 30 de ani si a trait o viata despartit de cea care i-a dat nastere. In orfelinatele prin care a trecut a fost supus unor tratamente , sustine in fata anchetatorilor, care l-au traumatizat: batai si abuzuri sexuale. Ajuns la varsta cand a trebuit sa paraseasca sistemul de protectie al statului, si-a cautat mama pe care a gasit-o acum 6 ani. De atunci a sprijinit-o cu bani sa-si cumpere o casa si sa-si creasca ceilalti doi copii din relatii cu diversi barbati. In urma cu aproape doi ani cand s-a intors de la munca din Italia s-a stabilit in familia pe care si-a dorit-o atata timp. Le-a oferit fratilor sai vitregi ceea ce el nu a avut niciodata: o familie. In aceasta vara profitand ca mama este plecata cu mezinul familiei la Constanta, agresorula abuzat in repetate randuri de fratiorul de 12 ani.

Mama a fost cea care a descoperit abominabila fapta si tot ea a sunat la politie.

Audiat de procurori , agresorul si-a recunoscut faptele si le-a povestit ca este pedofil dupa ce la randul sau a fost abuzat in orfelinat. Despre violul asupra fratelui a aflat intreaga comunitate care da vina pe faptul ca tanarul a fost abandonat si lipsit de grija .
Cei doi minori, cel abuzat si fratele mai mic , in varsta de 6 ani, au fost internati in plasament de urgenta.

16265576_948679198566730_4276833593762998603_n18156832_1025187537582562_8022149510809768278_n
Psihologii care au evaluat minorul abuzat au aflat ca micutul a fost agresat si supus la perversiuni sexuale in repetate randuri in perioada iunie – septembrie. Copilul a spus ca a fost ademenit cu promisiunea ca va fi plimbat in Italia si ca va primi cadou o tableta. Mama copiiilor mai are alti 4 copii din relatii trecatoare dintre care doi au fost dati spre adoptie in statele Unite. Agresorul este primul copil nascut pe care l-a si abandonat in orfelinat.