VIDEO Paznici acuzați de agresiune, după imobilizarea brutală a unui bărbat, la un supermarket din Buzău

Doi agenți de pază care asigurau securitatea unui supermarket din Buzău sunt acuzați de agresiune și de rele tratamente aplicate unui client. Cei doi l-au pus la pământ și l-au imobilizat brutal pe un bărbat nemulțumit de prețul achitat pentru mai multe produse.

Scandalul s-a produs miercuri după amiază , în fața unui cunoscut supermarket din Bariera Ploiești, după ce un buzoian a cerut socoteală conducerii magazinului, pentru neconformitatea unor prețuri de pe bonul fiscal.

Pentru că și-a exprimat vocal nemulțumirea, clientul a fost trântit la pământ de agenții de pază, care au încercat apoi să-l imobilizeze punându-i un genunchi pe grumaz.

Șocați de cele văzute, mai mulți martori aflați în parcarea magazinului, au intervenit și au reușit să-l scape pe cleintul ghinionist din strânsoarea teribilă, bărbatul nemafiind în stare să ceară ajutor.

La scurt timp au ajuns și mai mulți agenți de la IPJ Buzău care au început cercetările pentru stabilirea vinovăției părților implicate în conflict.

Bărbatul agresat a declarat ulterior că va depune plângere împotriva agenților de pază care l-au umilit și l-au bruscat.

 

Urmărește-ne pe Google News