VIDEO Patru societăți comerciale din Buzău, vizitate de doi miniștri ai PSD. Lucian Romașcanu promite sprijin din partea Guvernului pentru mediul de afaceri din România

#image_title

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, s-a aflat vineri, în municipiul Buzău, unde a vizitat patru societăți comerciale din diferite domenii de activitate. Scopul vizitei ministrului a fost acela de a afla care sunt nevoile companiilor de top din județul Buzău, în contextul economic actual.

Florin Spătaru a fost însoțit de colegul său de cabinet, Lucian Romașcanu, Ministrul Culturii și președintele PSD Buzău, de parlamentari, dar și de reprezentanți ai adminitrației publice locale.

Încă de dimineață, delegația condusă de Florin Spătaru, ministrul Economiei, a vizitat  Green Group Fiber și Green Fiber, două fabrici din domeniul reciclării deșeurilor electrice și electrocasnice, parte din același grup de firme.

Apoi, Florin Spătaru s-a deplasat la firma Yazaky, o societate comercială cu acționariat japonez, înființată acum doi ani, din domeniul fabricării componentelor auto.

Cea de-a patra societate comercială vizitată de Ministrul Economiei a fost compania Sara, ce are ca domeniu de activitate fabricarea produselor metalice, obținute prin deformare plastică.

În toate cele patru societăți comerciale pe care le-a vizitat, oficialul de la Guvern a stat de vorbă cu cei din conducere, dar și cu angajați.

Florin Spătaru a fost însoțit permanent de colegul său de cabinet, Lucian Romașcanu, ministrul Culturii și președintele PSD Buzău, de parlamentari social-democrați, dar și de reprezentanți ai administrației publice locale.

La finalul vizitei, în cadrul unei conferințe de presă, ministrul Florin Spătaru a dezvăluit care a fost scopul vizitei sale la Buzău, în calitate de ministru al Economiei.

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, președintele PSD Buzău, spune că se bucură că Florin Săptaru, colegul său de cabinet, a văzut la fața locului câteva dintre societățile comerciale care își desfășoară activitatea în municipiul Buzău.

Totodată, președintele PSD Buzău, Lucian Romașcanu a anunțat că Guvernul va sprijini și mai mult mediul de afaceri din România prin măsuri concrete, pentru a putea concura cu succes pe piața unică europeană.

Tot astăzi, Florin Spătaru, Ministrul Economiei s-a întâlnit, în sala de conferințe a Consiliului Județean Buzău, cu aproximativ 20 de oameni de afaceri din județul Buzău.

Reprezentanții medului de afaceri buzoian i-au adus la cunoștința ministrului Spătaru câteva dintre problemele pe care le întâmpină în ultimii ani.

Urmărește-ne pe Google News