VIDEO O stradă importantă din comuna Vadu Pașii, în reabilitare. Va face legătura cu noul pod peste râul Buzău

Autoritățile locale  din comuna Vadu Pașii, au demarat ample lucrări de modernizare la calea rutieră care va face lăgătura cu noul pod peste râul Buzău. Strada Orașului va avea până la sfârșitul lunii curente, un covor asfaltic nou, canalizare, rigole de scurgere din beton dar și iluminare cu leduri.

Autoritățile din Vadu Pașii plănuiesc încă de anul trecut reabilitarea Străzii Orașului, care va deveni încă din această vară, una dintre cele mai circulate artere rutiere din localitate.

Drumul către noul pod peste râul Buzău, va costa autoritățile locale, peste 20 de miliarde de lei vechi, urmând ca în curând , calea rutieră să fie modernizată la cele mai înalte standarde.”Vom.avea stâlpi de iluminat cu leduri pe marginea drumului iar lucrările de asfaltare se vor întinde pe o distanță de peste 700 de metri, până la marginea podului. Tot pe marginea drumului vom monta rigole de beton pentru scurgerea apei. De asemenea vom trece și la implementarea canalizării și reabilitarea branșamentelor la apă pe Strada Orașului, urmând ca la deschiderea podului să fim pregătiți să asigurăm condiții de trafic moderne.” a precizat Primarul Gheorghe Firon.

Noul pod peste râul Buzău care va deveni funcțional în această vară, este construit cu bani de la Ministerul Dezvoltării, investiţia ridicându-se la peste 26.000.000 de lei.