VIDEO O polițistă din Buzău s-a împușcat în cap, cu arma din dotare

O polițistă de 36 de ani din Cartierul Dorobanți 2 a murit luni, după ce s-a impușcat în cap cu pistolul din dotare. Vecinii și apropiatii cred că femeia și-ar fi pierdut cumpătul in urma unei crize de gelozie declanșată în familie.

Tânăra era absolventă a Școlii de Poliție din Câmpina din anul 2009 și lucra ca agent la Postul de Politie din comuna Mărăcineni. Era căsătorită și avea doi copii.

Mai mulți vecini dar și apropiați ai victimei au povestit că femeia ar fi participat sâmbătă seara la o petrecere a unor prietene iar ulterior după ce a revenit acasă, ar fi primit reproșuri din partea soțului, pe fond de gelozie.

Scandalul iscat ar fi continuat și duminică iar astăzi dimineată femeia a decis să-și pună capat zilelor.

Vecinii spun că polițista și-a dus cei doi copii la scoala și apoi a revenit la domiciliu unde a comis gestul care i-a fost fatal.

Trupul neînsufletit al femeii a fost decsoperit chiar de sotul victimei care a venit acasa după ce sotia nu i-a mai răspuns la telefon.

Criminalistii au deschis o anchetă insă rezultatele preliminare vor veni abia după efectuarea testelor balistice si a necropsiei.

Urmărește-ne pe Google News