VIDEO O cameră de bord a înregistrat bătaia din centrul Buzăului, soldată cu rănirea unui bărbat

Au apărut imagini cu altercația în urma căreia un buzoian a primit 13 lovituri de cuțit de la o gașcă de romi. Au fost filmate cu camera de bord a unui șofer care trecea prin zonă. Agresorul susține că a fost ajutat de doi puști de 13 ani, însă pe imagini par a fi persoane mai corpolente. Cuțitarul a fost pus sub control judiciar.

Altercația s-a produs la sfârșitul săptămânii trecute la o terasă din centrul Buzăului. Totul ar fi pornit de la nişte neînţelegeri mai vechi între cei doi protagonişti, victima Leonard Glăvan, și agresorul Adrian Merișan, legate de vânzarea unor parfumuri contrafăcute. Merişan susţine că de fapt el ar fi fost victima bărbatului de 45 de ani.

„Nici nu ştiam că este acolo, eu îl credeam plecat din ţară. Am mers la bar şi când l-am văzut i-am zis doar că parfumul pe care mi l-a vândut nu a fost original. Atunci au început să arunce în mine cu scaune se vede pe filmare cum zboară scaune de la terasă şi nişte cioburi m-au rănit la mâini după cum se vede. Nu l-am lovit cu nimic”, spune Adrian Merișan.

Suspectul principal în cazul atacului violent din centrul Buzăului a fost prezentat procurorilor, sub acuzaţia de tentativă de omor. În urma audierilor, agresorul a fost pus sub control judiciar. Cel care alături de fiul şi nepotul său ar fi atacat un bărbat aflat la o terasă cu mai multe lovituri de cuţit susţine că el ar fi fost victima bărbatului de 45 de ani.