VIDEO O cameră a înregistrat coliziunea dintre o dubă și un autoturism. Doi răniți în urma impactului violent!

O cameră de supraveghere a înregistrat momentul în care o dubă încărcată cu lemne lovește violent o mașină care întoarce prin loc nepermis. Din imagini se poate observa cum imprudentul șofer a așteptat să treacă mai multe camioane de mare tonaj care veneau de pe contrasens însă din neatenție nu s-a mai uitat în oglindă la mașinile care veneau în mare viteză pe podul de la Fabrica de Bere.

Două persoane din Galați au ajuns la spital după ce șoferul unui autoturism Opel Zafira a efectuat o manevră de întoarcere într-o zonă interzisă marcată cu linie dublă continuuă.

Incidentul rutier s-a produs pe varianta ocolitoare a Buzăului, în dreptul Fabricii de Bere. Ambele victime , șoferul și pasagerul din dreapta, se aflau în mașina care a provocat accidentul.

Șoferul autoutilitarei încăcate cu lemne, înmatriculată în Vrancea, a fost la un pas să fie zdrobit de încărcătura care a venit peste cabină în momentul impactului violent.

Conducătorul auto a declarat că n-a mai putut evita accidentul, întrucât șoferul din Galați a efectuat în scurt manevra de întoarcere.

Cele două victime au fost transportate de două ambulanțe la Spitalul Județean din Buzău cu multiple traumatisme.

În cauză s-a dechis dosar penal pentru vătămare corporal din culpă cercetările fiind continuate de către poliția rutieră din Buzău.