VIDEO Momentul în care un șofer lovește intenționat cu mașina mai mulți bărbați din Râmnicu Sărat. Suspectul, reținut pentru tentativă de omor

#image_title

Un incident șocant a avut loc marți seară pe o stradă de la periferia municipiului Râmnicu Sărat. Un șofer de 29 de ani a intrat intenționat cu autoturismul într-un grup de bărbați, supărat că aceștia îl agresaseră pe el și pe tatăl său.

Scandalul a pornit intre mai mulți  prieteni, chiar în timp ce se întorceau de la o petrecere. Tovarășii de pahar s-au luat la harță și au început să se bată pe o stradă de la periferia municipiului Râmnicu Sărat.

Unul dintre protagoniștii implicați în altercație, s-a urcat la volan cu gândul să-și pedepsească rivalii care îi împărțeau pumni și picioare tatălui său.

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere amplasată la locul producerii incidentului, se vede cum soferul intră în plin în grupul de bărbați care îi agresau tatăl.

Prima izbitură a secerat 2 rivali insă șoferul nu s-a mulțmit cu atât și aî intors mașina lovind alte 2 persoane.

Una dintre cele 4 victime este chiar tatăl șoferului agresor care tocmai fusese batut de cei trei bărbati loviți cu mașina.

În urma acestui incident șocant, patru bărbați au ajuns la spital, unul dintre ei fiind transportat la Spitalul Floreasca din capitală cu răni extrem de grave la cap.

Potrivit martorilor oculari, pe langă masină, bătăușii au folosit în altercație inclusiv un topor dar și lopeți.

Suspectul a fost retinut pentru 24 de ore cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

Urmărește-ne pe Google News