VIDEO Momentul în care un bărbat și fiul său sunt spulberați de o mașină, pe o trecere de pietoni din comuna Râmnicelu

#image_title

Un accident de circulație produs luni, la orele prânzului, pe DN 22, în localitatea buzoiană Râmnicelu, s-a soldat cu doi răniți. Victimele sunt un bărbat de 45 de ani și fiul său, de zece ani, care încercau să traverseze șoseaua. Momentul a fost surprins de o cameră de bord.

Pe înregistrare apar cei doi, bărbatul cu fiul său, când trec prin fața unei mașini care oprise pentru a da prioritate pietonilor. Chiar înainte să ajungă pe celălalt trotuar, pietonii au fost spulberați de un autoturism al cărui șofer, în aparență, nu schițează vreo intenție de a frâna.

După accident, atât adultul, cât și copilul, din localitatea Râmnicelu, au suferit diverse traumatisme. Ei au fost preluați de ambulanță și transportați la spitalul din Râmnicu Sărat pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii sosiți să cerceteze evenimentul au aflat că la volanul mașinii care a produs accidentul se afla o femeie de 59 de ani, din județul Constanța. Le-a spus anchetatorilor că i-a observat târziu pe cei doi pietoni și nu a mai putut opri la timp.

Urmărește-ne pe Google News