VIDEO Mercedesul viceprimarului din Poșta Câlnău, șifonat de o Dacie condusă de un bătrân.Impactul a fost surprins de o cameră

Un șofer de 81 de ani a ajuns în această dimineață la spital după ce a fost implicat într-un accident de circulație produs într-o intersecție importantă din Buzău. Octogenarul ar fi forțat cu mașina intrarea în intersecție pe culoarea roșie a semaforului moment în care a fost surprins și acroșat de un Mercedes condus de viceprimarul comunei buzoiene Poșta Câlnău.

Potrivit polițiștilor de la serviciul rutier, un șofer în vârstă de 81 de ani, din Buzău, care se deplasa cu un autoturism pe strada Transilvaniei, a pătruns în intersecția cu Bulevardul Unirii fără a respecta semnificatia culorii roșii a semaforului. Acesta a intrat în coliziune cu un Mercedes condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani, care se deplasa regulamentar din direcția Unirii către Centru.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a primului conducător auto, bărbatul de 81 de ani. Cel mai probabil, acestuia i s-a făcut rău, pentru că nu își amintește nimic din ceea ce s-a întâmplat. În cauza a fost intocmit dosar penal si politiștii continua cercetarile. Tânărul implicat în accident este viceprimarul comunei Poșta Câlnău, Cosmin Lazăr.