VIDEO Mărturiile șocante ale victimei consumatorului de droguri. ”M-am apărat cu o țeavă”

Partenera bărbatului ucis duminică de nepotul din partea sorei a scăpat cu viață datorită unei țevi cu care l-a ținut la distanță pe agresor. Până să-i fie deschisă poarta de către vecinii cărora le-a cerut ajutorul, femeia a fost alergată de criminal în jurul unui copac din fața casei. Sunt câteva amintiri din clipele de teroare trăite duminică seara Ana Călinescu. Duminică seara, un consumator de droguri și-a ucis unchiul și a rănit-o pe soția acestuia.

”A vrut să vină la noi în cameră ca să ceară mâncare pentru că i s-a dus de fiecare dată, în fiecare zi. El locuia acolo, în partea din față, iar unchiul lui în spate. S-a dus să îi ducă mâncare iar eu am rămas să mă joc cu cățelul în casă. După vreo zece minute, a deschis ușa puternic, a năvălit peste mine, m-a lovit cu pumnii și nu știu cum am ieșit afară, în grădină. A aruncat cu un bolovcan în mine, pentru că eu mă apăram cu o țeavă, după care am ieșit pe stradă, am țipat disperată și am avut noroc cu vecinii. Până atunci nu folosise cuțitul. M-a alergat în jurul copacului din fața casei apoi am intrat în curtea vecinilor. După ce am ajuns la vecini s-a întors în casă, a venit cu cuțitul și atunci mi-a dat cu el în gât”, ne-a declarat Ana Călinescu.

Victima lui Andrei Muscalu spune despre agresorul ei că era consumator de băuturi alcoolice și droguri iar unchiul lui mereu îl povățuia să renunțe la aceste vicii.

”Unchiul lui doar îi explica că nu e bine să bea, pentru că îl vedea prea vesel, ciudat câteodată, că nu este bine, că trebuie să își găsească un serviciu și nu să umble totată ziua. Răspundea cu: da, da. Nu au fost agresiuni între ei ci doar discutau. Eu cred că el avea asta programată mai de mult timp. Lucra la ea. Noi observam ce face el și îi spuneam mai departe mamei lui. Probabil că nu voia să mai fie urmărit, spune Ana Călinescu.

Duminică seara, în jurul orei 19.00, Andrei Muscalu, un tânăr de 23 de ani despre care vecinii spun că obișnuia să se drogheze, și-a înjunghiat mortal unchiul, un fost ofițer de armată, în vârstă de 55 de ani. Și-a atacat apoi mătușa, pe care a tăiat-o cu cuțitul la gât și în jurul capului. Femeia s-a salvat în ultimul moment, refugiindu-se la un vecin.