VIDEO Mai multe drumuri județene și naționale din Buzău, închise din cauza viscolului. Comuna Puiești, izolată de municipiul Râmnicu Sărat

#image_title

Mai multe tronsoane de drumuri nationale și județene au fost închise sâmbătă seara din cauza viscolului puternic declanșat în zona de câmpie a județului Buzău. Buzoianii au primit și o avertizare Ro-alert de vreme rea, valabilă din data de 4 feruarie ora 20 și până pe 5 martie la aceeași oră.

Potrivit avertizării meteo, localitatea Puiești este din nou izolată de municipiul Râmnicu Sărat, după episodul de viscol din urmă cu o săptămână, drumul 203 J fiind blocat de troienele formate de zăpada adusă pe carosabil de pe câmp.

Întrucât vizibilitatea a scăzut sub 50 m iar condițiile au devenit improprii desfășurârii traficului în siguranță Prefectura Buzău a închis temporară a mai multor drumuri naționale.

Astfel începând cu ora 20 a fost închis DN22E85 la km 115 Buzau – până la limita cu județul Vrancea.

La aceeași oră a fost oprit traficul și pe DN22 de la Râmnicu Sărat – limita cu Braila. De asemenea a fost închis și DN2B, de la Buzău și până limita cu judetul Braila.

„Se inchide si DJ 203 Valea Râmnicului -Ziduri -Bălăceanu până la limita cu județul Brăila”, se mai precizează în avertizarea meteo Ro-Alert tranamisă sâmbătă seara..

Urmărește-ne pe Google News