VIDEO Lucian Romașcanu, discurs mobilizator în fața a sute de candidați, la Comitetul Județean Politic al PSD Buzău

Sala Mare a Consiliului Județean Buzău, a găzduit joi reuniunea Comitetului Județean Politic al PSD Buzău, eveniment dedicat lansării candidaților la alegerile locale din iunie 2024.

Evenimentul a adunat toți candidații social-democrați la primăriile din Buzău, precum și la Consiliul Județean, marcând un moment important în calendarul electoral.

Liderul PSD Buzău, Lucian Romașcanu, și-a anunțat oficial candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău.

Înaintea bătăliei electorale, Lucian Romașcanu a transmis un mesaj puternic de unitate și determinare în fața sute de membri PSD, în vederea susținerii echipei social-democrate.

În ceea ce privește Consiliul Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, actualul președinte, a confirmat că nu va mai candida pentru un nou mandat, exprimându-și sprijinul și urările de succes pentru Lucian Romașcanu în cursa electorală.

Pe lângă candidatura pentru președinția Consiliului Județean, PSD Buzău a prezentat și alte nume importante pentru funcțiile de primari:  Constantin Toma, lansat în cursa pentru al treilea mandat la Primăria Buzău și Sorin Cîrjan care va cabdida pentru un nou mandat la conducerea Primăriei Râmnicu Sărat.

Într-o conferință de presă ulterioară ședinței, Lucian Romașcanu a subliniat obiectivul său de a obține un scor electoral mai bun decât în trecutul recent al organizației PSD Buzău, sub conducerea lui Marcel Ciolacu.

De asemenea, PSD Buzău a prezintat15 candidați noi pentru funcția de primar, unii dintre aceștia fiind foști sau actuali primari aleși sub alte culori politice.

 

 

Urmărește-ne pe Google News