VIDEO Locul unde șoferii indisciplinați rămân instant fără mașini!

O parcare din buricul târgului a ajuns o adevărată sperietoarea pentru șoferii care ignoră semnele de circulație.Dacă ai parcat ilegal în această zonă riști ca în câteva minute să rămâi la propriu fără mașină.

Șoferii indisciplinați care parchează pe unde apucă în centrul Buzăului, chiar lângă Finanțele Publice, fără să țină cont de semnele de circulație, sunt puși la grea încercare zilele acestea de către polițiștii locali.

Înarmați cu camere de luat vederi, oamenii legii îi supraveghează atent pe cei care își parchează mașinile ilegal.

După ce înregistrează  cu camere video contravenția, localii cheamă imediat autospeciala de la Urbis Serv care se ocupă cu ridicarea  mașinilor parcate aiurea.

Angajații de la Urbis aproape că nu mai fac față numarului mare de mașini ridicate în ultimele zile .

De la începutul lunii au fost ridicate pe platformă peste 70 de mașini parcate în zone interzise.

Cei care aleargă să-și recupereze mașinile ridicate de pe domeniul public trebuie să achite pe lângă o taxă de transport de 300 de lei și amenda primită de la poliția locală.

Șoferii care se trezesc să-și recupereze mașinile după mai mult de 24 de ore, mai achită în plus câte 100 de lei pentru fiecare zi de găzduire a vehiculului ridicat.

Recordul pentru cele mai multe zile de custodie în curtea Urbisului este de 17 zile, înregistrat oficial de către un șofer de TIR care a plecat în cursă după ce și-a parcat pe interzis.