VIDEO Liberalii buzoieni, mesaje pentru tineri, în prag de parlamentare:”Suntem obligați să construim pentru ei!”

Președintele PNL Buzău, Gabriel Avramescu și echipa de candidați la alegerile parlamentare, au depus vineri dosarele de candidatură la Biroul Electoral Județean.

Gabriel Avramescu candidează pentru un fotoliu de deputat fiind primul pe listele parlamentare alături de jurnalistul Vlad Pufu care este primul pe listă la Senat.

Președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu a declarat că își dorește o nouă abordare a politicii locale și adaptarea deciziilor în funcție de adevăratele nevoi ale cetățenilor. „Sunt parte a unei echipe de oameni profesioniști, tineri, pregătiți, cu experiență în administrația publică, dar și în antreprenoriat, alături de care sunt convins că proiectele liberale vor deveni realitate.
Unul dintre obiectivele viitorului meu mandat de deputat este oprirea exodului tinerilor buzoieni prin crearea de locuri de muncă și accesul către un sistem de învățământ european”, a spus Gabriel Avrămescu, candidat la Camera Deputaților din partea PNL Buzău.

Și candidatul de pe prima poziție de la Senat, jurnalistul Vlad Pufu a avut un mesaj direcționat tot către tineri:”Am un mesaj de transmis către tineri pentru că noi trebuie să ne întrebăm la nivelul municipiului de ce ne pleacă tinerii să muncească în străinătate. Echipa noastră pregătește programe pentru tineri pentru că noi suntem obligați să construim aici pentru ei. Este foarte important să vorbim pe limba lor ca să nu ne mai trezim ca acum cu cel mai mare șomaj din țară.”, a declarat Vlad Pufu, candidatul PNL la Senat pentru Buzău.

Fostul edil al Râmnicului, Viorel Holban , apare pe locul doi pe liste, la Senat iar la deputați locul secund este ocupat de un  consilier MAI, Claudia Benchescu.

Pe listele de la parlamentare se mai regăsesc și liberali care au obținut scoruri extrem de bune la alegerile locale, cum ar fi primarul comunei Vadu Pașii, Gheorghe Firon.

Gabriel Avrămescu a fost numit preşedinte interimar al PNL Buzău, după ce conducerea filialei județene a demisionat în bloc , în irma scorului extrem de mic obținut la alegerile locale.

Lista completă a PNL Buzău pentru alegerile parlamentare:
Camera Deputaților
1. Gabriel Avramescu, președinte PNL Buzău
2. Claudia Benchescu, consilier MAI
3. Mircea Posea, președinte organizația PNL Nehoiu
4. Gheorghe Firon, primar Comuna Vadu Pașii
5. Ion-Florin Năstase, medic A.T.I

6. Ionuț Cercel, președinte G.A.L Crivățul de Sud-Est
7. Gabriela Georgescu, Vicepreședinte Organizația Municipală Buzău
8. Adrian Zoican, consilier județean
9. Laurențiu Banu, președinte C.O.A.L
Senat
1. Vlad Pufu, președinte organizația municipală PNL Buzău
2. Viorel Holban, președinte organizația Râmnicu Sărat
3. Amalia Epuran, director
4. Viorel Ștefu, consilier județean
5. Vasile Dobre, secretar general PNL Buzău