VIDEO La doar cinci ani, fiul noului “Klitschko” de România este talentat ca tatăl său

“Colosul din Buzău”, Bogdan Dinu, se pregăteste  pentru centura WBA continentală, adică pentru titlul european după meciul ratat anul trecut cu rusul Vladimir Tereşkin, care s-a accidentat la unul dintre antrenamentele premergătoare galei din luna decembrie 2017. Cel mai mare suporter al său este băieţelul său de doar cinci ani, Sasha Nicolas.

Deşi nu are decât cinci ani băiețelul lui Bogdan Dinu a învăţat să lovească cu forţă sacul de box. Sasha Nicolas este pasionat de sport, mai ales de box . Foarte talentat şi ascultător el se descurcă de minune la scurtele antrenamente fiind un fan înfocat al tatălui său.

Programele gândite chiar de boxer, au în vizor şi pe cei mici care sunt aduşi la noua sală de către părinţi pentru a face mişcare. Pe lângă aparatura de ultimă oră şi,beneficiază şi de sfaturile sportivului buzoian.

Bogdan Dinu, boxerul de 32 de ani de categorie grea neînvins până acum la profesionism a reuşit să ia titlul suprem, în 2003, la juniori.

Poreclit “Noul Klitschko”, in special gratie fizicului impunator si a loviturilor devastatoare , pugilistul buzoian Bogdan Dinu a inaugurat anul trecut o sală de sport dedicată mai ales pasionaţilor de box dar şi buzoienilor care vor să scape de kilogramele în plus.

Bogdan ar fi avut ocazia să boxeze pentru centura WBA Oceania Interim, dacă adversarul stabilit iniţial, rusul Vladimir Tereşkin, nu s-ar fi accidentat la unul dintre antrenamentele premergătoare galei din luna decembrie 2017. Învingătorul acestui meci ar fi avut posibilitate de a-l înfrunta, pe britanicul Anthony Joshua, actualul campion mondial al categoriei.

Ultima victorie prin K.O. a lui Bogdan Dinu a fost în devcembrie anul trecut  în fața brazilianului Manuel Luis Do Nascimento care l-a înlocuit în ring pe rusul Vladimir Tereşkin. Bogdan Dinu are 18 meciuri susţinute la profesionişti, toate câştigate, din care 14 înainte de limită.