VIDEO Impact violent între un VW Golf și un autobuz. Ambele vehicule s-au oprit în peretele unui magazin de pompe funebre

Accident grav lângă spital. Trei tineri au scăpat ca prin minune după ce mașina lor a fost izbită de un autobuz și strivită de zidul unui imobil din apropierea intersecției. Autoturismul a apărut brusc în fața autobuzului în care se afla un pasager iar din impact ambele vehicule au ajuns în clădirea în care funcționează un magazin de pompe funebre.

Șoferul de autobuz care efectua sâmbătă seara curse pe linia 5 a avut ghinionul, după ce a pornit din stația de la Spitalul Județean, să se intersecteze cu un tânăr șofer teribilist. La intersecția dintre Bulevardul Stadionului și strada Grigore Baștan, un Volkswagen Golf a tăiat calea autobuzului.

În urma impactului autobuzul și mașina au ajuns pe contrasens și s-au oprit într-un magazin de pompe funebre căruia i-au distrus un perete. Au fost răniți șoferul din autoturism, de 25 de ani, și doi pasageri ai acestuia, de 16 și 17 ani. Au fost scoși din mașină și transportați la spital, rănile suferite fiind relativ ușoare.

Autobuzul se deplasa pe strada Stadionului, dinspre Fabrica de Bere către Bulevardul Nicolae Bălcescu. Tocmai pornise din stația de la Spitalul Județean, cu un pasager la bord, când s-a produs coliziunea. Nimeni din autobuz nu a fost rănit. ”Șoferul mi-a spus că a ajuns în dreapta lui și l-a aruncat în magazin. Era un călător pe la jumătatea autobuzului care nu a pățit nimic. După accident a plecat”, a declarat Gică Toader, director TransBus Buzău.

De vină, spun polițiștii, este șoferul autoturismului Volkswagen, care ar fi intrat cu viteză foarte mare în intersecție. Teribilistul a mai fost văzut gonind prin oraș, la orele serii.

Circulația în zona producerii accidentului s-a desfășurat cu dificultate aproape o oră, autobuzul blocând un sens de mers. Accidentul s-a soldat și cu pagube materiale serioase, atât la vehiculele implicate în coliziune, cât și la magazinul cu sicrie și coroane pentru mort în care au intrat mașinile.