VIDEO IMAGINI ȘOCANTE la o școală din Buzău! O fetiță de 11 ani a rămas cu mânuța înfiptă într-un gard!

Clipe de panică lângă terenul de sport al unei școli din cartierul Micro 3 din Municipiul Buzău. O fetiță de 11 ani care a încercat escaladarea unui gard metalic a trecut prin momente de coșmar după ce mânuța i-a alunecat într-o țepușă metalică.  Copleșită de durere fetița a mai apucat să țipe după care a rămas atârnată de gardul metallic. Un tânăr de 25 de ani a intervenit imediat și a ținut-o în brațe până la venirea ambulanței și a unui echipaj de descarcerare de la pompieri.

Nenorocirea s-a produs luni seara în momentul în care copilul nesupravegheat a încercat să escaladeze gardul metallic care înconjoară terenul numărul 2 din cadrul școlii nr 11.

Poarta era închisă din motive de securitate, întrucât terenul nu este sigur pentru cei mici din cauza faptului că astfaltul este degradat . Copilul a încercat să sară gardul însă mâna dreaptă i-a alunecat într-un țăruș din fier.

Pompierii au intervenit în doar 5 minunte , greutatea copilului fiind susținută de un tănăr care a fost martor la această întâmplare.

Angajații ISU au intervenit mai bine de 15 minute, fiind nevoiți să taie bucata din gard care a intrat în mâna fetiței.

Copilul a fost transportat în stare stabilă,  la spitalul de urgență din Buzău, pentru extragerea corpului străin din mână.

La această oră fetița de 11 ani a intrat în operație iar medicii speră că totul va decurge cu bine iar copilul nu va rămâne cu sechele.