VIDEO Imagini de groază la Istrița de Jos, după impactul violent dintre două mașini. O femeie de 57 de ani, decedată în teribilul accident

Au fost clipe de groază miercuri noaptea pe DN1 B, Buzău- Ploiești, la intrarea în localitatea Istrița de Jos. Sătenii au fost treziți din somn de o bubuitură puternică, produsă de impactul violent dintre două autoturisme.

Nenorocirea s-a produs puțin înainte de ora 22.00 când un BMW, condus de o șoferiță de 34 de ani din Dâmbovița, a fost scăpat de sub control fiind proiectat pe contrasens, într-un Logan condus de o femeie de 59 de ani.

In urma.impactului extrem de puternic, Loganul a fost proiectat într-un șanț unde s-a răsturmat de mai multe ori.

Sătenii au ieșit din case după ce au auzit zgomotul puternic dar și strigăte de ajutor.

Martorii spun că femeia din BMW, ar fi strigat după ajutor, spunând că a făcut accident.

O femeie care locuiește în zonă, și-a luat inima-n dinți și alături de alți săteni, a încercat să dea primul ajutor șoferiței din Logan, prinsă alături de șoțul său aflat în dreapta, între fiarele contorsionate.

Pentru că cele două uși ale mașinii rămăseseră blocate, salvatorii s-a folosit de pietre ca să spargă geamuŕile laterale și să poată ajunge la cei doi răniți.

Cu toate acestea, pentru șoferița de 59 de ani, nu s-a mai putut face mare.lucru, ea decădând la scurt timp după venirea ambulanței.

Pasagerul din dreapta, un fost judecător, în vârstă de 62 de ani, a scăpat miraculos, doar cu răni ușoare, fiind transportat în stare de șoc la Spitalul Județean din Buzău.

Poliția a deschis deja un dosar penal pentru ucidere din culpă, ancheta urmând să stabilească circumstanțele în care s-a produs accidentul.