VIDEO Gest superb făcut de polițiștii buzoieni: au oferit șoferițelor câte un mărţişor, împreună cu urări de bine!

Polițiștii buzoieni au respectat tradiția de a le oferi mici simboluri ale sosirii primăverii femeilor aflate la volan și în mijloacele de transport în comun.

Luni, după ora 11.00, echipajele de la Rutieră au putut fi zărite în mai multe zone din municipiu, oprind maşinile conduse de doamne şi domnişoare.

Nu au împărţit amenzi şi nici măcar nu au cerut „actele la control”, ci au oferit câte un mărţişor, împreună cu urări de bine şi sfaturi de conducere preventivă.

Șoferițele au fost plăcut surprinse de gestul oamenilor în uniformă, unele recunoscând că se aşteptau, mai degrabă, să primească amendă sau să fie mustrate pentru că nu purtau centura de siguranţă.

Poliţiştii de la Rutieră au împărţi flori şi mărţişoare inclusiv doamnelor şi domnişoarelor care se deplasau cu mijloacele de transport în comun.

”Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul „Asociaţiei de Întrajutorare Ionaşcu Filofteia Dănuţa”, precizează Biroul de Presă al IPJ Buzău.

Pe lângă simbolurile primăverii oferite doamnelor şi domnişoarelor aflate la volan, poliţiştii rutieri au adresat acestora şi recomandări de care trebuie să ţină cont pentru a nu fi implicate în incidente în trafic.