VIDEO Fost parlamentar PSD, rănit într-un accident produs pe E85. Titi Holban a fost la un pas să fie decapitat

Omul de afaceri Titi Holban, ex-parlamentar de Buzău, a fost victima unui stupid accident rutier, în urma căruia el și soția sa au fost răniți și internați la urgențele spitalului județean Buzău. Evenimentul s-a produs după ce șoferul a fost lovit puternic în cap de o tablă desprinsă dintr-un vehicul aflat în trafic, care a străpuns parbrizul. Imediat, autoturismul scăpat de sub control s-a oprit într-un cap de pod.

Accidentul rutier s-a produs vineri pe drumul european E85, la ieșire din localitatea Poșta Câlnău. Șoferul autoturismului Volkswagen Bora, fostul deputat Titi Holban, a pierdut controlul volanului și a lovit un cap de pod, răsturnându-se în șanț.

În urma coliziunii, conducătorul auto și soția acestuia au fost răniți și preluați de două ambulanțe care i-au transportat la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

”Victimele sunt o femeie de 52 de ani și un bărbat de 53 de ani, soț și soție. Femeia a suferit multiple escoriații la nivelul feței, abdomenului și toracelui iar bărbatul prezintă mai multe leziuni la nivelul extremității cefalice, toracelui și abdomen”, spune Sincron Adriana Bunilă, purtător de cuvânt SJU.

Unul dintre băieții soților Holban spune că a fost sunat de mama sa, imediat după accident, și le-a spus că au suferit un accident grav după ce tatăl lui, aflat la volana fost lovit de o bucată de fier care s-a desprins din camionul care circula în fața sa. Obiectul a spart parbrizul și l-ar fi lovit pe omul de afaceri Titi Holban direct în cap, acesta fiind, de fapt, motivul pentru care mașina a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat.

La fața locului nu au fost găsite urme de frânare. Reprezentanții Poliției nu au confirmat deocamdată teoria privind bucata de fier care l-ar fi lovit pe șofer. Au deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt. În zonă s-a circulat dirijat până la finalizarea cercetărilor.

Buzau, accident Titi Holban sdb from stiridebuzau on Vimeo.