VIDEO Fost mare fotbalist, implicat într-un accident urmat de incendiu. A fost salvatorul unui alt șofer

Accident cu trei autoturisme, urmat de incendiu, lângă Buzău. Două dintre mașini au luat foc iar șoferul vinovat, un bătrân de 82 de ani, a fost salvat de ceilalți doi, înainte ca instalația GPL să explodeze. Unul dintre salvatori este Dan Tulpan, fost jucător de fotbal al Gloriei Buzău. Autoturismul său a fost avariat ușor în partea din față.

Accidentul rutier s-a produs pe DN1B, la cinci kilometri ditanță de Buzău către Ploiești. Un Cielo căndus de un bătrân din Lipia a virat la stânga spre localitatea de domiciliu însă a fost izbit de un autoturism care circula din față. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a luat foc instantaneu.

În timp ce conducea un autoturism dinspre Mizil catre Buzău, bărbatul de 82 de ani din Lipia nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga pe DJ 205A, către localitatea de domiciliu, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un tânăr de 32 de ani din Buzău. În urma impactului, autoturismul ce rula către Mizil a acroşat un alt auto ce se afla pe DJ 205A.

vlcsnap-2019-06-14-13h23m36s286

Autoturismul Cielo a ars în întregime, iar cealaltă mașină, doar în partea din față. Șoferul vinovat și o pasageră din celălalt vehicul au fost preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul Județean. Bătrânul de 82 de ani care conducea autoturismul Cielo a fost salvat de ceilalți doi șoferi. Printre ei, și fostul fotbalist buzoian, Dan Tulpan, care avea mașina oprită în intersecție în momentul accidentului. Acesta a fost acroșat de unul dintre vehiculele.

Bărbatul de 82 de ani şi o pasageră de 25 de ani, din cealaltă mașină, au suferit vătămări şi au fost transportaţi la spital. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.