VIDEO Foc de artificii grandios la Sărata Monteoru dăruit de Moș Nicolae

Stațiunea Sărata Monteoru a fost marți seara gazda unui eveniment așteptat cu sufletul la gură de către sute de copii din comuna Merei.  Moș Nicolae și-a lăsat darurile în centrul stațiunii chiar lângă bradul împodobit de sărbători.

Pentru a trece cu vederea poznele pe care le-au facut tot anul și a uita de nuielușă, cei mici s-au străduit să-l îmbuneze pe Moș Nicolae cu colinde tradiționale pe care le-au interpretat în fața părinților și a reprezentanților Consiliului Județean Buzău și administrației locale din Merei.

Autoritățile județene în frunte cu Președintele Petre Emanoil Neagu au făcut eforturi deosebite pentru a-l primi pe Moș Nicolae așa cum se cuvine în ajun de sărbătoare.

Pentru că au fost cuminți tot anul și au avut rezultate bune la învățătură cadourile nu s-au lăsat așteptate.

Cei mici au primit pachete cu dulciuri dar și un grandios foc de artificii care a iluminat feeric cerul mai bine de 15 minute.

Spectacolul de lumini a fost primit cu ropote de aplauze de către cei mici, care au promis că vor fi la fel de cuminți și anul viitor.

Marți seară, Consiliul Județean a deschis seria activităților dedicate sărbătorilor de iarnă. Ajutat de mai mulți copii proveniți din centrele de plasament, președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, a împodobit un brad în curtea Muzeului Județean după care le-a oferit tuturor copiilor prezenți dulciuri cu ocazia zilei de Moș Nicolae.

A urmat apoi aprinderea celor două tuneluri de lumini amenajate pe aleea ce duce la Muzeul Județean și pe calea de acces către clădirea Consiliului Județean prilej numai bun pentru cei prezenți să se fotografieze pe fundal cu miile de beculețe care vor fi aprinse pe toată durata sărbătorilor de iarnă.

Surprizele pregătite de Consiliul Judeţean vor continua toată luna decembrie. În curtea Muzeului va fi organizat un târg de Crăciun, cu produse tradiţionale. Moş Crăciun va poposi aici în seara zilei de 22 decembrie, când va împărţi cadouri pentru copii.