VIDEO Fetița de 5 ani din Săgeata, dispărută fără urmă, de ieri seară. A fost căutată si cu un elicopter MAI

Fetița de nici șase ani din comuna Săgeata, dispărută joi seara de la domiciliu, este căutată și la această oră de peste 150 de polițiști, jandarmi și voluntari. Pentru că iau în calcul și ipoteza sumbŕă, ca micuța să fi căzut în albia râului Buzău, pompierii au extins căutările și în județul Brăila, la confulența cu râul Siret.

Copilul de cinci ani şi şapte luni, a dispărut joi seara din curtea casei din Găvăneşti, județul Buzău.

Părinții au cerut ajutor iar mai mulţi localnici au început imediat să o caute prin preajmă.

În momentul dispariţiei, fetița era îmbrăcată doar cu pantaloni scurți şi nu avea încălţări în picioare. Deși căutările au fost febrile pe tot parcursul noptii, nimeni nu a reușit să o găsească.

Un elicopter MAI a venit încă de vineri dimineață în sprijinul echipelor care au periat zona din apropierea râului Buzău, însă din nefericire nu s-au descoperit alte indicii privind dispariția fetiței.

De altfel încă de aseară au existat temeri că micuța ar fi căzut în apa Buzăului, după ce un câine specializat a descoperit urmele copilului lângă albia râului, în apropiere de casa de unde a dispărut.

Pompierii și câțiva voluntari au mers cu barca mult în aval, până aproape de limita cu județul Brăila, însă fără niciun rezultat.

Pentru că viteza apei este mare, au fost alarmați și pompierii din Brăila, ca să acționeze la gura de vărsare a râului Buzău în Siret.

Căutările vor continua cu efective sporite și zeci de voluntari.

Micuța Raisa este diagnosticată cu dizabilități de dezvoltare și nu răspunde atunci când este strigată pe nume.

Familia lovită de necaz mai are un copil, mai mic decât Raisa.

Urmărește-ne pe Google News