VIDEO Femei care așteptau la semafor, luate pe sus de un autoturism scăpat de sub control

Un accident rutier produs în municipiul Buzău, la intersecția bulevardelor Unirii și Nicolae Bălcescu, s-a soldat cu rănirea a două femei care așteptau culorii verzi a semaforului. Evenimentul a fost provocat de un tânăr de 28 de ani, care le-a declarat polițiștilor că a ajuns pe scuar după ce a încercat să evite coliziunea cu un autoturism care îi tăiase calea chiar în apropierea intersecției.

Potrivit poliției, un bărbat de 28 ani, din Buzău, care se deplasa cu un autoturism către Crâng, nu a adaptat viteza de deplasare, moment în care a pierdut controlul asupra vehicului si a acroșat două femei în vârstă de 18 ani din Bisoca și, respectiv, de 57 ani, din Buzău, care se aflau pe scuar, în asteptarea culorii verzi a semaforului.

Cele două victime au fost preluate de ambulanțele SMURD și SAJ și transportate la spital pentru ingrijiri medicale. Șoferul le-a spus polițiștilor că un autoturism care circula paralel i-a tăiat calea, moment în care bărbatul s-a speriat și a tras brusc de volan, ajungând pe scuar și lovind-ule pe cele două femei.