VIDEO Felix Rache îl desființează pe proaspătul demisionar Doru Muzgoci: „Un personaj grobian care nu poate avea loc în niciun partid!”

O înregistrare scandaloasă cu Doru Muzgoci, proaspăt demisionar din Pro România, a pus pe jar conducerea județeană a partidului, care îl descalifică pe fostul lider de pe Valea Buzăului.

Muzgoci a fost înregistrat în timpul unui apel telefonic când îl amenința cu bătaia pe Mihail Vlădescu, candidatul Pro România la Primăria Nehoiu.

„Este ultimul avertisment pe care îl dăm acestui personaj. Este pentru ultima dată când îi mai pomenesc numele însă dacă va continua într-o asemenea manieră ne vom adresa instituțiilor abilitate. Am crezut că este doar un om rănit care, atunci când a ales sa plece, nu l-a urmat nimeni, însă vedem că ieșirile dânsului sunt incalifocabile. Ne așteptam să se agite puțin apele, însă e cu totul și cu totul altceva, pentru că domnia sa a hărțuit și a amenințat neîncetat un candidat la primărie”, a declarat Felix Rache, vicepreședinte Pro România.

Deranjat de faptul că incidentul a fost facut public, Muzgoci și-a cerut scuze pentru limbajul colorat.

„Dacă a făcut publică o convorbire privată, Mihai Vlădescu e un nesimțit și o să-l dau în judecată. E drept, mi-am ieșit din pepeni; se mai întâmplă. Îmi cer scuze celor care vor fi deranjați de limbajul meu. Lui Mihai Vlădescu îi mai transmit că e urât să muști mâna celui care te-a ajutat”, a declarat Doru Muzgoci pentru buzoienii.ro.